Skolepsykolog

Odense Friskole er tilknyttet Pædagogisk-/psykologisk rådgivning i Odense Kommune. og er derigennem tilknyttet skolepsykolog Kim Lundquist.

Skolepsykologen arbejder tæt sammen med støttecentret om både udredning og løbende opfølgning på børn. Ca. hver 4. uge holder skolepsykologen og støttecentret konference om elever. Derudover holdes hvert år i oktober konferencetimer med børnehaveklasselederne med henblik at rette fokus på de elever, der måtte have behov for særlig opmærksomhed.

Det er dog altid en god idé at gå til barnets klasselærer først, hvis du mener, dit barn skal i kontakt med psykologen.