Forsikring

Skolen har tegnet forsikringer, der med rimelighed dækker børnene, når de er i skolens varetægt. Dog forventes det, at forældrene selv tegner en ulykkes- og ansvarsforsikring, der dækker børnene helt.

Forsikringsforholdene ved tyveri af elevers ejendele, så som cykler, tøj, tasker mm.

Skolen har ikke ansvaret for private ejendele, og her må familieforsikringen bruges.

Forsikringsforholdene ved elevers tilskadekomst i skoletiden

I særlige tilfælde vil skolen være erstatningspligtige.
Det kan være i situationer hvor der ikke har været tilstrækkeligt opsyn, eller hvor andre forhold ikke har været håndteret forsvarligt.

Skolen har tegnet en rejseforsikring, der på lejrskoler og studieture i udlandet dækker sygebehandling og hjemtransport ud over den offentlige sygeforsikrings dækningsområde.

Forsikringsforhold ved ødelæggelse af skolens ting

Hvis elever uagtsomt (skødesløst) eller med forsæt ødelægger ting på skolen, er eleven ansvarlig.
Vi har en praksis med, at elever erstatter ødelagte ting, eventuelt med hjælp af familieforsikringen.